Horoskop od 1. do 15.marta:I nemoguce ce biti moguce za neke znakove!

Horoskop od 1. do 15.marta:I nemoguce ce biti moguce za neke znakove!

1. Marta 2024 0 By Dejana

VAGA

Ljubav je vase drugo ime. Ako ce neko moci da kaze da je dobio ono sto zeli onda ste to vi. Prvi deo meseca marta donosi lepe trenutke a vi cete napokon biti srecni na nacin na koji zelite i zasluzujete. Bice ovo zanimljiv period za vas.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

SKORPIJA

Ono sto treba da znate jeste da cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja. Prva polovina meseca donosi ljubav. Susret sa jednom osobom koja bi mogla da vas usreci i da vasem zivotu da jedan novi smisao. Sve ostalo je samo do vas.

 

STRELAC

Vazno je da znate sta je ono sto zelite. Da donesete neke odluke. Jednom raku ste odani, vazni i dragi. Treba da  znate da on sa vama zeli mnogo vise od prijateljstva. Odluka je do vas, zapitajte se sta je ono sto zelite i ponasajte se u skladu sa tim.

 

JARAC

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Krenite ka svom cilju i znajte da vas neko voli iznad svega.  Bice ovo period za promene i znajte da je doslo vreme da se posvetite sebi i onome sto vase srce iskreno zeli.

 

VODOLIJA

Ljubav je vase drugo ime. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli.Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.  Vazno je da znate da je sada za vas sve moguce. I da je mnogo toga na vama i do vas.

 

RIBE

Ljubav ce vam biti jako vazna u danima pred nama. Konacno cete moci da kazete da ste pronasli nekoga ko ce vas voleti i ko ce znati da vas usreci. Dajte sebi vremena da shvatite sta je ono sto vam za srecu treba.

Stranice: 1 2