Do kraja meseca marta:Iznenadjenja,raskidi,prosidbe i velike istine…

Do kraja meseca marta:Iznenadjenja,raskidi,prosidbe i velike istine…

2. Marta 2024 0 By Dejana

 VAGA

Konacno su pred vama dani za ljubav. Ostalo je samo na vama. Moze vam biti lepo cak i ako ste sami i slobodni. Nekome je do vas iskreno stalo. Mislite o tome.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 SKORPIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme za promene. Da je sve ostalo na vama. Imajte na umu da ne smete obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Bice ovo jako lep i zanimljiv period. Mislite o tome.

 

STRELAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je jednom lavu stalo do toga da vam svoju ljubav dokaze na delu. Sve ostalo je samo na vama. Mislite o tome, posvetite se sebi i uzivajte u naletu emocija…

 

 JARAC

Do kraja marta vam slede promene. Vama ljubav moze da usledi. Postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude podrska. Sve ostalo je na vama, pazite sta radite i kome sta obecavate jer je mnogo toga sada na vama.

 

 VODOLIJA

Sledi vam period za promene. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je postao miljenik sudbine. Sledi vam niz divnih desavanja i vi ste neko ko ce spoznati sta je to prava ljubav. Ostalo je sve samo na vama.

 

 RIBE

Konacno su pred vama dani za promene. Dani za ljubav. Ono sto morate da znate jeste da ce ovo biti dani tokom kojih cete spoznati pravu ljubav. Ostalo je do vas, uzivajte u onome sto sledi i sreca ce biti tu…

Stranice: 1 2