Nedljni ljubavni horoskop, jednog znhaka ocekuje luda sreca u ljubavi, a ko je to ?

Nedljni ljubavni horoskop, jednog znhaka ocekuje luda sreca u ljubavi, a ko je to ?

2. Marta 2024 0 By Luca

 VAGA

Morate znati sta je ono sto zelite i fokusirati se na to. Vi ste sada jako blizu svog cilja ali treba da znate da mozete  dobiti samo ono za sta se budete borili. Cini se da ocekujete previse,a to je ovog puta  greska.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

SKORPIJA

Vrlo je moguce da su pred vama dani za promene. Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Jedan rak je iskren prema vama i nema nimalo sumnje da vas voli. Ako bi ste mu dali sansu emocija vam nece faliti.

 

STRELAC

Morate  znati ko je osoba koja vas cini srecnim. Cinjenica je da ste vi sada u dilemi i to vam je velika greska. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da treba o svemu da razmislite. Nemojte obecavati sto niste u stanju da ispunite.

 

 JARAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da vas voli jedan lav. Da je odan i iskren u svojim namerama koje ima sa vama. Ako odlucite da mu date priliku,ovo ce biti dani kada ce sve doci na svoje,a vi cete biti srecniji nego ikada.

 

 VODOLIJA

Sledeca sedmica donosi promene na bolje. Sreca bi konacno mogla da vas pogleda. Samo se oslonite na svoj glas srca i pustite da vas  ono vodi. Samo ono zna sta je ono sto je sada najbolje za vas. Mislite o tome.

 

 RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vreme da se sreca useli u vas zivot. Neko vas voli iskreno i spreman je da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Bitno je da se fokusirate na ono do cega vam je stalo.  Emocije ce vam biti naglasene.

Stranice: 1 2