Do ponedeljka,11.marta:Ovaj znak ce imati najvise srece,a ovaj ce patiti kao nikada!

Do ponedeljka,11.marta:Ovaj znak ce imati najvise srece,a ovaj ce patiti kao nikada!

4. Marta 2024 0 By Dejana

Dragi nasi, ovo je horoskop do pocetka sledece sedmice. I ovo ce biti pravi rolekoster emocija. To znaci da ce neko biti silno srecan,a neko drugi na ivici svih ivica… I suza…

 

 

  BIK

Vi znate sta ste uradili. Vi ste svesni toga. Do narednog ponedeljka imate sansu da ispravite svoju gresku. To je ono sto moramo da kazemo.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Postoji neko iz vase proslosti ko vam je sada stalno u mislima. Moramo da kazemo da postoji neko koga ste pokusali da zaboravite ali vam nije uspelo. Imate snasu da svoju gresku ispravite i da tu osobu vratite u svoj zivot. Nije ni ona ravnodusna prema vama. Mozda deluje da jeste, mozda prica da je tako ali je cinjenica da joj je iskreno stalo. I u slucaju da poslusate glas svog srca i zaboravite na ponos i na ego, znajte da ce sve biti moguce. Da je doslo vreme da krenete dalje, ka toj osobi, i da joj priznate koliko vam je zapravo stalo jer nema nimalo sumnje da jeste. Sve ostalo je zaista na vama.

Ono sto treba da kazemo jeste da cete do ponedeljka biti iskreno srecni kada je karijera u pitanju. Vi cete zapravo na polju posla blistati i moci da kazete da ste ostvarili jednu veliku zelju. Neki od vas bi cak mogli da dobiju neverovatnu poslovnu ponudu… Ali, nista od toga vas nece posebno usreciti jer je emocija ono sto vam nedostaje, ono sto vam fali!

Moramo da kazemo da je moguce da ce pripadnici vaseg znaka koji su sada u vezi iskreno uzivati jer ce im voljena osoba na delu dokazati svoje emocije. Ostalo je na vama, ali treba da znate da nema sumnje da cete tek moci da kazete da ste uspeli u svemu sto naumite. Da cete moci da uzmete svoj zivot u svoje ruke. Vi ste srecu zasluzili.

 Nastavak na sledecoj strani…

 

Stranice: 1 2