Do kraja marta slede cuda,ali nekome i bolni raskidi i prevare!

Do kraja marta slede cuda,ali nekome i bolni raskidi i prevare!

6. Marta 2024 0 By Dejana

 Dragi nasi, mart tece. Za mnoge od vas, mnogo brzo, no, sve je to zivot…

 

 OVAN

Do kraja marta ce doci do toga da se okrene kolo srece. To je ono sto moramo da naglasimo. Imajte na umu da je ovo period kada treba da se fokusirate na ono do cega vam je stalo jer to itekako mozete da dobijete.

 

 BIK

Ono sto je vazno da kazemo jeste da je cinjenica da je jednom raku stalo do vas. Da vas voli i da je spreman da vam u svemu bude podrska. Mislite o tome, bice ovo period kada ce bas sve biti moguce, bas kao sto ste zasluzili.

 

 

BLIZANCI

Vazno je da naglasimo da nema sumnje da ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Sve ostalo je samo na vama. Imajte na umu da je doslo vreme da se posvetite sebi jer slede dani tokom kojih ce sve biti moguce.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RAK

Ljubav je ono sto vam nedostaje. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo.Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Nemojte ocekivati cudo. Bice ovo zanimljiv period ali dajte sebi vremena za sve.

 

 LAV

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da vama sada sledi period za kajanje. Do kraja marta ce doci do toga da vidite necije pravo lice. Vi sada mislite da je ta osoba iskrena ali to nazalost nije slucaj. Dajte sebi vremena da shvatite.

 

 DEVICA

Ono sto treba da znate jeste da je doslo vreme za ljubav. Ako ce neko moci da kaze da je srecan onda ste to vi. Posle niza suza vam sledi mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Vi ste svakako zasluzili da vam krene na bolje.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2