Ciganski vikend horoskop: Vagi treba oprez, Škorpiji hrabrost, dok OVE znakove čekaju sjajni trenuci!

Ciganski vikend horoskop: Vagi treba oprez, Škorpiji hrabrost, dok OVE znakove čekaju sjajni trenuci!

7. Marta 2024 0 By Leontin Leontin

Ciganski vikend horoskop otkriva Vagama da im stiže težak vikend…

OVAN

Dragi ovnovi, vikend vam ne donosi previše toga bitnog. Vas tokom njega očekuju dešavanja koja baš i neće imati preterano veliki uticaj na vaš život. Vi ćete zaista tokom vikenda imati neočekivano mnogo slobodnog vremena.

BIK

Dragi bikovi, vikend će vam doneti probleme i to brojne. Prvo ćete problema imati na poslu, pa vas onda posle toga očekuju i brojni ljubavni problemi. Zaista ćete tokom vikenda biti loše raspoloženi i u to nema nikakve dileme.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama će vikend doneti nešto sjajno. Naime, vaš partner će učiniti nešto sa čim će vas jako mnogo usrećiti. On će jednostavno ispuniti jedno svoje obećanje i zbog toga ćete imati mnogo razloga za optimizam.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vama će vikend doneti niz negativnih dešavanja. Očekuju vas dešavanja zbog kojih ćete biti pod jako velikim stresom. Nažalost, vama stiže jedan od težih vikenda u poslednje vreme tokom kojeg vam neće biti lako.

LAV

Dragi lavovi, vaš partner vam ne veruje dovoljno, a da je to tako vama će postati jasno tokom vikenda. To će vam postati jasno zbog toga što će vaša voljena osoba učiniti neke postupke koje ne bi trebala da čini i ona će pokazati ljubomoru.

DEVICA

Drage device, vikend ciganski horoskop otkriva da će vam trebati oprez. Vama dolaze dešavanja koja će vas zaista jako mnogo iznenaditi i to na loš način. Desiće vam se neke stvari na koje vi sada baš i ne možete računati.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2