Pomirenje u najavi:Ljubavne astro prognoze za narednih nekoliko dana!

Pomirenje u najavi:Ljubavne astro prognoze za narednih nekoliko dana!

7. Marta 2024 0 By Luca

 VAGA

Pomirenje sa nekim o kome mnogo mislite sledi. Moramo da kazemo da je doslo vreme da se fokusirate na ono do cega vam je stalo. Imajte na umu da je ovog puta i nemoguce moguce. Jedan rak je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu.

 

 SKORPIJA

Strelac o kome mislite prema vama oseca isto. To je vrlo vazno da kazemo. Imajte na umu da bi zadnji dani godine mogli biti idealan period za srecu. Da se konacno neke kockice poklope u vasu korist. Mislite o tome.

 

 STRELAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ce ovo biti dani za velika desavanja. Bice ovo period za ljubav i za srecu. Cini se da nema sumnje da ste vi neko ko ce tek moci da kaze da je doziveo radikalne promene na bolje.

 

 JARAC

Pomirenje do kraja godine vam sledi. No, ne emotivno pomirenje. To ce pre biti sa nekim prijateljem,  ili clanom porodice sa kojim niste u dobrim odnosima. Ljubav ce svakako biti moguca, sve ostalo je samo na vama.

 

 VODOLIJA

Ono sto je vazno da kazemo jeste da ste vi neko ko ce uspeti u svojim namerama. Sledi vam prilika za promene, dani tokom kojih cete doci do svog cilja. Razmislite o tome sta je ono sto vam zapravo za srecu treba.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da ste vi neko ko ce doci do svog cilja. Bice ovo period kada cete uspeti u svemu sto vase srce zeli. Posle niza suza konacno se osmeh vraca na vase lice.

Stranice: 1 2