Uskoro:Za neke znakove srecni trenuci,za neke samo tuga i suze!

Uskoro:Za neke znakove srecni trenuci,za neke samo tuga i suze!

7. Marta 2024 0 By Dejana

 Vazno je da kazemo da ovi znaci moraju biti jaki. Ma koliko da im je tesko, ma koliko da pate… Nemaju drugu opciju osim da sve izdrze.

 

 OVAN

Uskoro se sve menja za vas. Mozemo da kazemo da cete vi biti znak koji ce uspeti u svojim namerama i planovima. Ostalo je na vama ali znajte da vam moze biti lepo cak i ako ste sami i slobodni. Mislite o tome.

 

BIK

Ono sto je vazno da kazemo jeste da vas voli jedan lav. Da je odan i iskren i spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska. Sve ostalo je na vama. Moze vama biti lepo cak i ako nemate nikoga kraj sebe. Mislite o tome.

 

BLIZANCI

Uskoro cete saznati da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam u svemu bude podrska. Ostanite ono sto jeste i idite ka svom cilju korak po korak. Da li ste spremni da se vratite na stare staze, to samo vi znate, jer neko iz vase proslosti zeli jos jednu sansu.

 

 RAK

Vazno je da kazemo da je bitno da znate sta je ono sto zelite. Nekome ste vazni i dragi, a sve ostalo je samo na vama. Moze vam biti lepo cak i ako ste sami i slobodni. Ostalo je samo na vama, neko vas voli iskreno.

 

 LAV

Konacno cete spoznati sta je to prava ljubav. Sledi vam niz promena i moramo da kazemo da je doslo vreme da se kolo srece okrene. Krenite ka svom cilju. Moze vam biti lepo cak i ako ste sada sami i slobodni.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

DEVICA

Vazno je da znate da vas voli jedan rak. Da je odan, iskren, da je spreman da vam svoju ljubav na delu dokaze i pokaze. Ovo mogu biti dani tokom kojih cete ostvariti neke svoje zelje ali je vazno da se ponasate u skladu sa svojim zeljama.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2