10.marta je mlad mesec u ribama:Evo sta donosi svakom znaku zodijaka!

10.marta je mlad mesec u ribama:Evo sta donosi svakom znaku zodijaka!

8. Marta 2024 0 By Dejana

Vazno je da kazemo da nastupa noc koja bi mogla da promeni bas sve. Evo i kome.

 

 OVAN

Noc koja sledi donosi promene. Mlad mesec u ribama vama donosi potrebu da volite i da budete voljeni. Sve ostalo je samo na vama. Moze vam biti lepo cak i ako ste sami i slobodni. Znajte da je mnogo toga na vama.

 

 BIK

Ono sto treba da znate jeste da ce ovo biti dani za promene. Da ste neko ko je mnogo patio ali da je doslo vreme da se to promeni. Noc mladog meseca moze biti velika prekretnica u vasem zivotu. Da konacno dobijete ono sto zelite.

 

 BLIZANCI

Ako zelite da budete srecni morate zaboraviti na ponos. Morate svom egu i ponosu reci zbogom. Sada nista nije onako kako bi ste zeleli ali treba da znate da ce to da se promeni. Vrlo uskoro se sve menja za vas.

 

 RAK

Ono sto treba da znate jeste da ce ovo biti dani za promene. Da ste vi neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Sve ostalo je na vama. Noc koja sledi ce biti prilika da vam se ostvare zelje. Pa i da sa nekim pocnete ispocetka sto je jako vazno.

 

 LAV

Vazno je da kazemo da je doslo vreme za ljubav. Da ste vi znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Dakle sreca vam konacno sledi i vi ste neko kome sledi lep period i promene. Mlad mesec i uticaj koji ima ce biti veliki.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

DEVICA

Neko ste ko sada moze mnogo toga ali nemate zelju da se borite. Prosto vam ovo nije period za promene i period kada zelite da se zalazete za bilo sta. U redu je, prosto vam nije period, i to je nesto sto ce proci.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2