Danas je mlad mesec u znaku Ribe:Evo sta donosi svakom znaku zodijaka!

Danas je mlad mesec u znaku Ribe:Evo sta donosi svakom znaku zodijaka!

9. Marta 2024 0 By Dejana

Dragi nasi, danas je jos jedan mladi mesec.

 

 OVAN

Mladi mesec u znaku ribe donosi mnogo toga. Moramo da kazemo da je ovo divan period za vas i da vam slede dani tokom kojih cete biti iskreno srecni i lepo raspolozeni. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu.

 

BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je jednom raku stalo do vas. Da je odan i iskren i da ste mu vazni i dragi. Mlad mesec u znaku ribe donosi ljubav, fatalne susrete i emocije koje ce vas jako usreciti.

 

BLIZANCI

Vazno je da znate da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Nemojte odustajati od onog sto naumite. Jasno je da ste voljeni i da je nekome iskreno stalo do vas. Mislite o tome.

 

RAK

Jako je vazno da kazemo da ste voljeni. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Sve ostalo je samo na vama. Postoji neko ko je iskren i ko zeli sa vama mnogo vise nego sto ima trenutno.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LAV

Konacno su pred vama dani za promene. Dani za ljubav i za srecu. Sve ostalo je samo na vama. Imajte na umu da je doslo vreme da se kolo srece okrene. Da cete vi tek moci da kazete sta vam treba i sta zelite.

 DEVICA

Ono sto je vazno da znate jeste da vas voli jedan lav. Da je odan i iskren i da su njegove emocije prema vama takve. Sve ostalo je do vas. Imajte na umu da je ovo period za ljubav i da sreca i iznenadjenja tek mogu da uslede.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2