Ovi znaci ce zaprositi voljenu osobu ili ce biti zaproseni do kraja marta!

Ovi znaci ce zaprositi voljenu osobu ili ce biti zaproseni do kraja marta!

9. Marta 2024 0 By Dejana

VODOLIJA

Do kraja marta je sve moguce. Moramo da kazemo da dolaze dani za promene i dani koji mogu da promene bas sve. Ovo je zapravo period tokom kojeg cete biti silno srecni i moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je zapravo stalo. Mislite o tome.

Ako ste sada u vezi znajte da je prosidba samo pitanje dana i vremena. Da ste iskreno voljeni i da je osoba do koje vam je stalo ona prava. Naravno, neki od vas ce biti silno iznenadjeni kada se ta prosidba desi. Ali, bice i onih koji nece biti spremni na ovako veliki korak, pa je vrlo moguce da ce doci do toga da neki pozele i da raskinu umesto da udju u novi, zajednicki zivot. I to je u redu. Sve je u redu, dokle god ste iskreni prema drugoj osobi. Istina je i da istina boli ali vise boli zabluda i cekanje necega sto se nece i ne moze ostvariti.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

  STRELAC

Vi ste znak kojeg cekaju promene. Znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Sve ostalo je samo na vama. Moze vam biti jako lepo cak i ako ste sada sami i slobodni. To je ono sto treba da znate.

Imajte na umu da sledi period tokom kojeg cete uspeti u svojim namerama i period kada moze da dodje do pocetka zajednickog zivota. Mozda vas zaprosi voljena osoba ili vi odlucite da zaprosite nju. Ovog puta je zaista sve moguce ali je vazno da znate da cete imati vise srece nego sto mozete da zamislite. Nemojte odustajati od onog sto hocete vec cinite kako nalaze srce.

 

Stranice: 1 2