Poziv koji menja sve ucinice vas ili najsrecnijim, ili najnesrecnijim!

Poziv koji menja sve ucinice vas ili najsrecnijim, ili najnesrecnijim!

9. Marta 2024 0 By Luca

Poziv koji menja sve moze vas uciniti ili najsrecnijim ili najnesrecnijim, i sve zavisi od vas!

OVAN

Sta biste drugo kada radite i sve savesno obavljate na vreme. Mozda jedino da cekate poziv od odredjene osobe. Kada bi vas nazvala odredjena osoba, mogla bi uciniti promene. Najsrecnijim ili najnesrecnijim bi vas mogla uciniti, ali samo ona.

 

BIK

Nemate pojma o cemu se prica oko vas, pa cak ni u krugu prijatelja.  Znaju da se u vas zaljubila ona koja bi vas mogla uciniti najsrecnijim. Vasa sreca zavisi od vas, a vi ste ponos stavili ispred ljubavi i srece.

 

BLIZANCI

Vasa osecanja ce moci da se vide i to vrlo uskoro. Nekome ste zapali za oko i sada se ceka na ukazanu sansu. Ne budite oholi i ne gledajte u drugom pravcu. U ovom slucaju sve zavisi od vas i birajte sta cete.

 

RAK

Vasa emocija je nesto stoide ispred svega,makar vas nekoi ne voleo. Vi ste olicenje dobrote, ali ne zante da je pokazete.Ponosni ste i ponos je kocnica vasoj sreci. I da docekate poziv koji menja sve, ipak ne biste mogli da se ne ljutite. Ponos bi stavili ispred.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

LAV

Ponece vas sreca zbog osobe koja vam se dopada. I dok je sledite kao senka, skoro da vam sve deluje nemoguce. Vi se nadate, ali vas nece udostojiti paznje. Mozda da je nazovete i tako joj pocnete otvoreno laskati.

 

DEVICA

Cekate poziv, a osoba koja ga treba uputiti, cini isto. Vase su nade u njenom pravcu i njene u vasem pravcu. Sta onda cinite da se sretnete i da jedno drugo pozovete? Ako sve ostane na cekanju, nista od vas dvoje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2