Izaberi tuznu sliku i saznaj hoces li patiti u narednom periodu i zbog cega!

Izaberi tuznu sliku i saznaj hoces li patiti u narednom periodu i zbog cega!

10. Marta 2024 0 By Dejana

Jos jedan test licnosti je pred vama.Ovog puta ne donosimo bas lepe vesti, vec vise neka upozorenja. No, naravno, ne za svakoga…

 

 

AKO SI IZABRAO TUZNU SLIKU BROJ JEDAN:

Ako si izabrao ovu sliku, onda imamo poruku za tebe. Da se pripremis da ce ti sve biti vraceno po zasluzi. Ako nisi nekome slomio srce, ako si prema svima bio dobar covek, znaj da ces i dobiti ono sto si zeleo. Ali ako je u tvojoj proslosti postojao neko prema kome nisi bio fer… Ako si nekoga izdao, prevario, ako si nekome slomio srce, znaj da je doslo vreme da ti se vrati. I da ne mozes da uradis bas nista kako bi to sprecio.

To je ono sto moramo da kazemo. Ako si izabrao ovu tuznu sliku to je znak da svako od nas pre ili kasnije mora da ispasta zbog svojih gresaka.

Za slucaj da si siguran da nisi nekome namerno slomio srce, da nisi nista lose uradio sa nemerom onda to sto si izabrao ovu sliku najavljuje bolje dane. Kao najava da su prosli dnai za suze i dosli dani za pravu ljubav i istinsku srecu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

AKO SI IZABRAO TUZNU SLIKU BROJ DVA:

Moramo da kazemo da oni koji su izabrali ovu sliku treba da znaju da je doslo vreme za promene.

Da nema razloga da se plasite buducnosti vec da idete u susret istoj i uzivate u naletu lepih emocija koje vam slede.

Vrlo je moguce da ce ovu sliku izabrati oni koji su mnogo patili i koji su navikli na suze ali svemu tome konacno dolazi kraj.

Doslo je vreme da budete nagradjeni za svoja dobra dela. Ako ste mnogo patili, ako su suze bile sastavni deo vaseg zivota znajte da je svemu tome konacno dosao kraj.

No, postoji i druga varijanta…

Ova slika moze da oznacava da ce u vas zivot doci jedna osoba koja bi mogla da vam slomi srce.

Moze biti da ce ovu sliku izabrati oni koji su sada sami i slobodni i zeljni ljubavi. To je ono sto moramo da kazemo. Mozda cete upoznati nekoga ko ce biti u stanju da glumi da je dobar covek, pa da vam na kraju slomi srce. Zato, ako ste izabrali ovu sliku, vreme je da budete jako pazljivi i da pazite sta radite.Nisu vam prijatelji svi koji kazu da to jesu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2