Horoskop za naredna tri dana , zelje se ostvaruju a Ovan donosi bitne odluke !

Horoskop za naredna tri dana , zelje se ostvaruju a Ovan donosi bitne odluke !

11. Marta 2024 0 By Luca

 

VAGA

Bitno je da ni u kom slucaju ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Moguce je da cete u danima koji su pred nama razocarati nekoga do koga vam je stalo.  Naravno da to necete uraditi namerno, ali svakako ce rezulatat  biti isti. Nece vam biti lako.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

SKORPIJA

Konacno cete u danima koji su pred nama saznati da vas neko voli.  Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Ako ste sada spremni za ljubav onda se fokusirajte na emocije i necete zazaliti. Neko vas voli iznad svega.

 

 STRELAC

Moramo da kazemo da cete tokom tri naredna dana iskreno uzivati. Neko vas iskreno voli i spreman da je da vama to dokaze i pokaze na delu. Samo vi znate da li ste spremni za novu  ljubav i da li zelite novu romansu.  Bitno je da radite onako kako vam nalaze vase srce.

 

JARAC

Ljubav vam je na prvom  mestu.Nema nimalo sumnje da ste vi znak koji ume da voli svim srcem. Razmislite o tome da li ste ovog puta svoju ljubav dali pravoj osobi.  Ako niste,  morate biti jaki, stegnuti srce i prosto krenuti dalje. Neki ljudi ne zasluzuju vasu ljubav.

 

VODOLIJA

Tokom tri naredna dana nista nece biti isto. Vi ste znak koji ce u danima koji  su pred nama saznati jednu veliku istinu.  Vrlo je moguce da cete se razocarati i da cete videti necije pravo lice. No,bilo kako bilo,bar cete znati na cemu ste.  Naucicete jednu vaznu lekciju.

 

RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jednom raku stalo do vas. Da je odan i iskren u svojim namerama koje ima sa vama.   Da li cete mu dati sansu ili ne,to je samo na vama,  ali svakako da je zasluzuje.  Sve ostalo je ovog puta na vama jer vi donosite konacnu odluku.

 

Stranice: 1 2