Boginja ljubavi u znaku Ribe do 5.aprila! Saznajte kome je donela nevidjenu srecu!

Boginja ljubavi u znaku Ribe do 5.aprila! Saznajte kome je donela nevidjenu srecu!

13. Marta 2024 0 By Dejana

 Venera, Boginja ljubavi, usla je u znak romanticne, nezne ribe…

 

 OVAN

Venera u znaku ribe vama nije donela nista posebno ali je izvesno da ste ovih dana nezniji nego inace. Mozda vi to ne zelite da priznate ali je cinjenica da zelite da imate kraj sebe nekoga ko ce vas voleti iskreno. No, sve polako, korak po korak.

 

 

 BIK

Ono sto je cinjenica jeste da vama sada samoca i sloboda prijaju. U tome nema nista lose. Samo je vazno da ne dajete nikome laznu nadu. Mozda ce vam neko na delu dokazati svoju ljubav-ali nemojte obecavati ono sto ne mozete da ispunite.

 

 BLIZANCI

Vazno je da kazemo da je Venera u znaku ribe tako odreagovala na vas da imate vecu zelju nego ikada da ste voljeni. Da imate nekoga na koga mozete da se oslonite. Dajte sebi vremena da shvatite sta zelite.

 

 RAK

Ono sto je bitno da znate jeste da je doslo vreme za ljubav. Da ste vi znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Ostalo je na vama. Postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude podrska. Krenite ka svom cilju.

 

LAV

Konacno su pred vama dani tokom kojih cete uspeti da ostvarite svoje velike zelje. Samo idite korak po korak ka svom cilju. Jednom raku je stalo do toga da vas vrati, a odluka je samo na vama. Zapitajte se sta zelite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Vreme je da shvatite sta zelite. Boginja ljubavi u znaku ribe vas podstice da uradite nesto po pitanju vase emotivne situacije. Sada vam nije lako ali moze sve da dodje na svoje. Samo ucinite kako srce nalaze.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2