Najava ljubavnih desavanja u danima pred nama:Nekome nece biti lako!

Najava ljubavnih desavanja u danima pred nama:Nekome nece biti lako!

17. Marta 2024 0 By Dejana

 VAGA

Ljubav je ono sto vam nedostaje. Vi ste zeljni ljubavi. Zeljni ste da imate nekoga na koga mozete da se oslonite. Samo dajte sebi vremena da shvatite sta je ono sto je za vas najbolje. Sreca itekako sledi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

SKORPIJA

nemojte ocekivati cudo. Znajte da mozete dobiti onoliko koliko date. Promene su sada u najavi. U danima koji su pred nama cete biti znak koji ce stici do svog cilja. Ostalo je samo na vama.

 

 STRELAC

Konacno sreca sledi. Vi ste neko kome slede desavanja na polju emocija. Moguce je da ce doci do pomirenja ako je to ono sto sada zelite. Ostalo je na vama ali je izvesno da vama srece nece faliti.

 

JARAC

Ono sto je vazno da znate jeste da je doslo vreme za ljubav. Da ste vi neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Samo cinite onako kako nalaze vase srce jer je sve ostalo na vama.

 

 VODOLIJA

Moramo reci da je doslo vreme za iznenadjenja. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju emociju dokaze na delu. Treba da date novu sansu jednoj osobi iz svoje blizine. Ona je itekako spremna da se bori za vas.

 

 RIBE

Ovo nije vreme za pomirenja. Niti za nove ljubavi. Ako ste sada u vezi, cuvajte ono sto imate. Ako niste, sacekajte bolje dane. Ovo je period kada cete moci da kazete da je fokus na poslu a emocije moraju da sacekaju…

Stranice: 1 2