U narednim danima:Jednom znaku sledi savrsen period,drugom dani za bol!

U narednim danima:Jednom znaku sledi savrsen period,drugom dani za bol!

17. Marta 2024 0 By Dejana

Dragi nasi, pred vama je horoskop za naredni period. Evo kakva desavanja slede…

 

 OVAN

U narednim danima ce doci do toga da se kolo srece okrene. To je ono sto moramo da kazemo. Sledi vam divan period i vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono do cega mu je stalo. Mislite o tome.

 

 BIK

Ono sto je vazno da kazemo jeste da ce ovo biti dani za emocije. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Jednom raku ste vazni i dragi i stalo mu je vise nego sto mozete da zamislite. Ostalo je na vama.

 

 BLIZANCI

Ono sto treba da znate jeste da ce ovo biti period za ljubav. Vi ste neko kome sledi jako lep period. Emocija vam nece faliti, ali sve ostalo je samo na vama. Ucinite onako kako nalaze glas vaseg srca jer je sreca konacno na korak od vas.

 

 RAK

Moramo da kazemo da je vazno da znate sta je ono sto zelite. Bice ovo jako lep period. Jednom raku ste vazni i dragi, a sve ostalo je samo na vama. Bice ovo period kada cete moci da kazete da ste uspeli u svojim namerama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da je ovo sjajan period za vas. Vi ste znak koji ce uspeti u mnogo cemu. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam u svemu bude podrska. Ostalo je samo na vama, zapitajte se sta je ono sto zelite.

 

 DEVICA

Vazno je da znate da je nekome stalo do vas. Da postoji neko je je odan i iskren i ko je spreman da vam u svemu bude podrska. Sve ostalo je samo na vama. Nemojte ocekivati cudo ali se borite za ono do cega vam je stalo.

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2