Izaberi simbol karme i saznaj sta ti uskoro sledi!

Izaberi simbol karme i saznaj sta ti uskoro sledi!

18. Marta 2024 0 By Dejana

Svako od nas pre ili kasnije dobije ono sto zasluzuje. Karma postoji.

 

 AKO STE IZABRALI SIMBOL KARME BROJ JEDAN:

Oni koji su izabrali ovaj simbol treba da se raduju. U danima koji su pred nama ce doci do toga da se okrene kolo srece. Dakle nema nimalo sumnje da vasa dobra dela dolaze na naplatu. Oduvek ste bili osoba koja je pomagala svima oko sebe. Vi ste ona osoba koja uvek daje sve od sebe za ono sto hoce, i za one koje voli.

Dakle, ovaj simbol je znak da za vas dolaze lepsi dani i da cete biti znak koji ce moci da kaze da je konacno srecan.

Kada se neko trudi kao vi i kada neko voli kao vi onda pre ili kasnije i dobije ono sto je zeleo. Mislite o tome i uzivajte u naletu emocija koje vam sada slede jer je jasno da ste ih i zasluzili.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 AKO STE IZABRALI SIMBOL KARME BROJ DVA:

Svako dobije ono sto zasluzuje. Vi cete to osetiti na svojoj kozi. Ono sto moramo da kazemo jeste da ovaj simbol najavljuje suocavanje sa karmom. Ako ste vi nekome slomili srce, ako ste vi nekoga razocarali i povredili… Znajte da ce vam se u danima koji slede sve vratiti istom merom. Ili, mozda, cak i jace.

Imajte na umu da je zivot jedna velika borba ali da je cinjenica da svako od nas pre ili kasnije i dobije ono sto zasluzi.

Ako to nije vas slucaj, ako vi niste nikome slomili srce, ako smatrate da ste zasluzili srecu… Onda znajte da cete je i dobiti.

Ovaj simbol karme najavljuje lepa desavanja i vi ste u tom slucaju osoba kojoj slede dani za pamcenje.

Ako ste sada slobodni, ovaj simbol karme moze da najavi dolazak u vas zivot nekoga ko je spreman da se bori za vas. Nekoga ko je odavno spoznao koliko vi vredite. I nekoga kome je mozda odavno stalo do vas ali je dugo cutao o tome. Sada su konacno pred vama dani za iznenadjenja, a vi cete konacno biti srecniji nego ikada do sada. Bas kao sto ste zasluzili.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2