Nedeljno citanje po tarot kartama:Iznenadjenja ce uslediti!

Nedeljno citanje po tarot kartama:Iznenadjenja ce uslediti!

18. Marta 2024 0 By Dejana

VAGA

Ono sto treba da znate jeste da ce ova sedmica biti zanimljiva. Vi ste znak kojem sledi ostvarenje jedne velike zelje. Sve ostalo je samo na vama. Postoji neko kome ste vazni i dragi i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu.

 

 SKORPIJA

Konacno cete shvatiti ko je osoba koja prema vama gaji jake emocije. Sve ostalo je samo na vama. Postoji neko ko je spreman da ceka da vi budete spremni na novu ljubav. Mnogo ste patili ali svemu je kraj.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 STRELAC

Jako je vazno da kazemo da dolaze dani za ljubav i srecu. Vi ste osoba koja ce moci da kaze da je dobila ono sto zeli. Uzivajte u naletu emocija i radujte se. Neko ste ko ce spoznati sta je to prava ljubav.

 

JARAC

Tarot karte najavljuju da je doslo vreme za ljubav. Dakle ova sedmica ce doneti mnogo toga. Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Nemojte davati laznu nadu.

 

 VODOLIJA

Ovo je period za emocije. Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Ovo je vreme za velike stvari. Ucinite ono sto nalaze vase srce. Nemojte davati laznu nadu.

 

RIBE

Ono sto treba da znate jeste da je doslo vreme da se zapitate sta je ono sto zelite. Dolaze dani za velike odluke. Neko od vas je u velikoj dilemi ali morate da shvatite sta vam zapravo treba za srecu. Mislite o tome.

Stranice: 1 2