Pomracenje Meseca u Vagi je 25.marta:Jednom znaku ce doneti zivotni preokret!

Pomracenje Meseca u Vagi je 25.marta:Jednom znaku ce doneti zivotni preokret!

18. Marta 2024 0 By Dejana

VAGA

Ljubomora vase voljene osobe vam jako smeta. Pomracenje meseca je u vasem znaku pa u skladu sa tim, vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli, ali cete imati osecaj da vam voljena osoba nesto krije. Niste u pravu. Treba da joj verujete.

 

SKORPIJA

Ono sto je vazno da znate jeste da ce sreca biti na vasoj strani. U danima koji su pred nama cete imati srece vise nego sto mozete da zamislite. Ovo je vas srecan period, ali je vazno da znate da cete dobiti onoliko koliko zasluzujete. Sreca sledi.

 

STRELAC

Konacno su pred vama dani za promene. Neko ste ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Cinite ono sto nalaze vase srce jer su sada pred vama dani za velike stvari. Ovo je period kada cete uspeti u nekim svojim planovima. Mislite o tome.

 

JARAC

Ovo su dani za velike stvari. Samo uzivajte u svemu sto sledi. Bice ovo dani tokom kojih cete moci da kazete da ste voljeni. Pomracenje meseca vama donosi lepe vesti i lepa desavanja. Bicete srecniji nego sto mislite.

 

VODOLIJA

Ono sto je bitno da znate jeste da je ovo period za emocije. Sve ostalo je samo na vama. Ali nemojte ocekivati vise od onog sto mozete da dobijete.  Zivot je jedan i krajnje je vreme da naucite da uzivate u njemu. Neke odluke moraju biti donete.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RIBE

Konacno sledi sreca. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da cete imati srece vise nego sto mozete da zamislite. Ucinite onako kako vam nalaze vase srce jer ono ume i zna da prepozna sta vam zapravo treba.

 

Stranice: 1 2