Karma svakome da ono sto zasluzi:Ovi zodijaci moraju da se spreme!

Karma svakome da ono sto zasluzi:Ovi zodijaci moraju da se spreme!

22. Marta 2024 0 By Dejana

 Dragi nasi,karma svakome od nas da ono sto zasluzi. Ovi znaci ce imati bliski susret sa karmom u danima pred nama.

 

 BIK

Vi ste svesni sta ste uradili. Karma ce da odradi svoje. Imajte na umu da nema nimalo sumnje da ste neko ko se sada kaje.  Bili ste voljeni i imali ste nekoga ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Ali, vama je bilo malo. Vi ste zeleli svoju samocu, svoju slobodu, svoj zivot, nazovite to kako god hocete. Povredili ste tu osobu. Dali ste joj laznu nadu pa joj slomili srce. Patila je i plakala zbog vas. Karma je to videla. I sada je doslo vreme da vam se vrati istom merom.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da vam slede dani tokom kojih cete biti jako iznenadjeni. Ovo je zaista period kada cete nauciti vaznu zivotnu lekciju. Da je vazno da cuvate ono sto imate. Da je ljubav emocija koja se neguje, i cuva.

Sada, kada saznate da je ta osoba krenula dalje, bice vam jako tesko. Zelecete da vratite vreme. No, karma je sve udesila.. I ne mozete nista da uradite povodom toga. Osim da prihvatite da je sve to vasa greska, i da je doslo vreme da se nosite sa posledicama svojih pogresnih odluka.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2