Tebi,koja nikada nije odustala od vas,tebi koja ceka da se on javi…

Tebi,koja nikada nije odustala od vas,tebi koja ceka da se on javi…

23. Marta 2024 0 By Dejana

Dobro ti znas da on nije jedini muskarac na ovom svetu, ali u tvojoj dusi jeste. Jedan jedini sa kojim zelis nesto vise, jedan jedini sa kojim se smejes….

 

Tebi, koja je zeljna ljubavi. Tebi koja je oduvek zelela nekoga kao sto je on. Mozda je pogresan na ko zna koliko nacina ali on je jedino sto zelis. Jedino si sa njim srecna i jedino kraj njega sebe mozes da vidis i da zamislis u danima pred nama. Mozda je on pogresan na ko zna koliko nacina ali je onaj kojeg tvoje srce zeli i to je jedino sto znas… Ovo je tekst tebi koja nikada nije odustala od prave ljubavi i tebi koja jedino zeli da sa njim nastavi tamo gde je stala jer ti za drugog  ne znas.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Svesna si ti da bi te neko voleo lepse, jace i iskrenije. Svesna si ti da bi neko bio spremniji i da bi znao lepse da te voli ali ti zelis njega, jednog jedinog i to je najveca moguca istina. Ti si ona zena koja daje sve od sebe kada nesto naumi a sada zelis jedino njega. Jer jedino on je onaj koji ti stvori osmeh na licu i ti ne mozes da zamislis da bude drugacije.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2