Astroloska predvidjanja od 27 marta do 3 aprila evo sta nam ovaj period donosi.

Astroloska predvidjanja od 27 marta do 3 aprila evo sta nam ovaj period donosi.

26. März 2024 0 Von Luca

Evo kratkog pregleda astroloških aspekata od 27. marta do 3. aprila 2024. godine:

Sunce u Ovnu: Sunce će i dalje biti u znaku Ovna, što može donijeti energiju, hrabrost i impulsivnost. Ovan potiče akciju i samopouzdanje, pa bi ovo moglo biti vrijeme za pokretanje novih projekata ili preuzimanje inicijative u različitim područjima života.

Merkur u Ribama: Merkur će nastaviti svoj tranzit kroz znak Riba, što može poticati maštovitost, kreativnost i intuitivno razmišljanje. Međutim, Merkur u Ribama može biti sklon zamućenju komunikacije ili konfuziji u razmišljanju, pa je važno biti pažljiv u komunikaciji i donošenju odluka.

Venera u Vodenjaku: Venera će biti u znaku Vodenjaka, što može poticati nekonvencionalan pristup ljubavi, odnosima i vrijednostima. Ovo može biti vrijeme za eksperimentiranje, povezivanje s različitim ljudima i traženje slobode u ljubavnim odnosima.

Mars u Blizancima: Mars će se nalaziti u znaku Blizanaca, što može donijeti brzinu, energiju i znatiželju. Mars u Blizancima potiče komunikaciju, učenje i razmjenu informacija, ali može također dovesti do raspršenosti i nemira.

Mjesec u različitim znakovima: Mjesečeve faze i tranziti kroz različite znakove mogu utjecati na emocionalnu atmosferu i raspoloženje tijekom ovog perioda. Preporučuje se pratiti Mjesečeve tranzite kako bi se bolje razumjelo kako se mogu odraziti na individualne horoskope.

ju. Vaša praktičnost će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve ovaj tjedan.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ovan 

Sunce će se nalaziti u vašem znaku, što će vam dati dodatnu energiju i samopouzdanje. Osjećat ćete se hrabro i spremno za akciju. Mars u Blizancima potiče vašu komunikaciju i pokretljivost. Iskoristite ovaj period za pokretanje novih projekata i preuzimanje inicijative.

Bik 

Fokus će biti na financijskoj stabilnosti i sigurnosti. Važno je da se usredotočite na upravljanje svojim resursima i postavljanje temelja za budućnost. Venera u Vodenjaku može donijeti nekonvencionalne pristupe ljubavi i odnosima.

Blizanci 

Mars će biti u vašem znaku, što će vam dati dodatnu energiju i odlučnost. Imat ćete mnogo ideja i brzih misli, ali pazite da se ne raspršite. Ovo je dobro vrijeme za komunikaciju i razmjenu informacija

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2