Do 20.aprila traje vladavina ovna:Nekome zaista sledi sjajan period!

Do 20.aprila traje vladavina ovna:Nekome zaista sledi sjajan period!

27. Marta 2024 0 By Dejana

 Pocela je vladavina prvog znaka u zodijaku. Cinjenica je da neko mora da donese odluke.

 

 OVAN

Do kraja vladavine vaseg znaka vi cete biti lepo raspolozeni. Traje period kada cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Dakle, ovo je period vasih rodjendana i nema nimalo sumnje da iznenadjenja slede.

 

 BIK

Ono sto treba da znate jeste da ce period vladavine ovna vama doneti novu sansu za srecu. Traje period kada cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.

 

BLIZANCI

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da cete do kraja vladavine ovna uspeti u svojim namerama. Dakle vi cete biti znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Sledi vam mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Dugo ste i cekali na to.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RAK

Traje period kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Mozda ce doci do toga da se kolo srece okrene. Ono sto treba da znate jeste da slede neke odluke.

 

 LAV

Ono sto je vazno da znate jeste da traje period donosenja velikih odluka. Sledi niz promena, i moramo da kazemo da je doslo vreme da neko uspe u svojim namerama i planovima. Vladavina ovna donosi i sansu da napredujete u poslu.

 

DEVICA

Ljubomora vam je veliki problem. Jako vam znaci sto je jedan rak uz vas i sto vas iskreno voli, ali vas je previse strah da ne bi ste bez te osobe ostali. Niste u pravu. Vas ta osoba voli iskreno. Mislite o tome.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2