Indijski horoskop za narednu nedelju: Ovnu stižu lepi dani, Bik oseća nervozu, dok OVOG znaka čeka iznenađenje!

Indijski horoskop za narednu nedelju: Ovnu stižu lepi dani, Bik oseća nervozu, dok OVOG znaka čeka iznenađenje!

31. März 2024 0 Von Leontin Leontin

 

VAGA

Drage vage, vama uskoro dolaze dešavanja koja će vam stvoriti tugu. Naime, vas tokom naredne nedelje baš i ne očekuje ono čemu se vi sada nadate. Vama će se desiti razne negativne stvari zbog kojih ćete biti loše raspoloženi.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, vama naredna nedelja donosi ljubavnu sreću. Vama će se desiti niz lepih stvari na planu ljubavi vašeg života i zbog toga ćete biti predivno raspoloženi. Ono u šta nema dileme jeste u to da ćete imait mnogo razloga za optimizam.

STRELAC

Dragi strelci, vama će naredna nedelja doneti probleme i to brojne. Prvo vas problemi očekuju na poslu, pa ćete onda posle toga imati i nekih ljubavnih problema. Vi ćete jednostavno tokom naredne nedelje biti veoma loše raspoloženi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

JARAC

Dragi jarčevi, jedna osoba će vas potpuno iznenaditi tokom naredne nedelje. Jedna osoba će učiniti nešto sa čim će vam pokazati da vas želi kraj sebe u vezi. Uskoro vam dolaze dešavanja zbog kojih ćete neku odluku morati da donesete.

VODOLIJA

Drage vodolije, vama naredna nedelja baš i ne donosi preterano mnogo toga bitnog. Ona vam donosi samo jedan manji novčani dobitak, dok vas pored toga ništa drugo bitnije ne očekuje. Ono u šta nema dileme jeste u to da vam stiže mirna nedelja.

RIBE

Drage ribe, vama će naredna nedelja biti neverovatno lepa. Ona će vam doneti niz divnih dešavanja i razloga za sreću, a ono što će vam najviše značiti biće svakako neke ljubavne pobede na koje vi sada ne možete ni malo računati.

Seiten: 1 2