Astro upozorenja tokom aprila:Jednom znaku se “ne pise dobro”!

Astro upozorenja tokom aprila:Jednom znaku se “ne pise dobro”!

3. Aprila 2024 0 By Dejana

VAGA

Naredni period vama nece biti lak. Moguce je da cete doziveti da vam neko slomi srce. Imajte na umu da morate prosto biti jaki i iz svega izaci kao pobednik. Moguce je da cete saznati da osoba do koje vam je iskreno stalo prema vama uopste nije iskrena.

 

SKORPIJA

Ljubomora vam je veliki problem. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo. Sada su pred vama sjajni trenuci, ali vi ne mozete da uzivate u njima zato sto imate sumnje koje nisu osnovane i realne. Vi kao da niste svesni koliko ste voljeni.

 

 STRELAC

Bitno je da ne dajete nikome laznu nadu. To je poruka koju sada imamo za vas. U aprilu cete dobiti neke vesti koje bi mogle na neki nacin da promene vas zivot. Fokusirajte se na ono sto zelite, jer ce cuda biti moguca i realna…

 

JARAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je jednom raku stalo do vas. Da je odan, iskren, da vas voli kao sto vas je retko ko ikada ranije voleo. Sve ostalo je samo na vama, mislite o tome.

 

VODOLIJA

Ljubav je ono sto vam nedostaje ali moramo da kazemo da sada ipak nije pravo vreme za emocije. Moze vam biti lepo cak i ako ste sada sami i slobodni. Neko nije iskren prema vama ma koliko da vi zeleli da jeste i to je cinjenica.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RIBE

Treba da znate da je doslo vreme za ljubav. Da ste vi neko ko ce opstati u svemu sto naumi. Nemojte zaboraviti da je bitno da cinite onako kako zeli vase srce. Uz samo malo truda, vi ste znak koji ce dobiti sve o cemu je mastao.

Stranice: 1 2