Ljubavni horoskop za  PETAK :Ljubomora unistava sve PRIPAZITE STA RADITE !

Ljubavni horoskop za PETAK :Ljubomora unistava sve PRIPAZITE STA RADITE !

3. Aprila 2024 0 By Luca

 Jako je vazno da cuvamo ono sto imamo,ali je jednako vazno da i verujemo onima koje volimo…

 

 OVAN

Jako je vazno da kazemo da ste u pravu sto bas i ne verujete voljenoj osobi. Svakako da postoji nesto sto ona krije od vas ali ono sto moramo da kazemo jeste da je sve moguce za onoga ko je spreman da se bori…

 

BIK

Moramo da kazemo da ce ovo biti vrlo lep period za vas i da cete pocev od danas dozivljavati neke lepe stvari. Jako je vazno da kazemo da je jednom raku stalo do vas i da je spreman da vam to na delu dokaze.

 

 BLIZANCI

Bitno je da znate da vam je voljena osoba odana i verna. Da silno gresite sto ne znate da cuvate ono sto imate. Njoj je iskreno stalo ali sve teze podnosi vasu ljubomoru. Nije srecna, i nece jos dugo moci da  podnosi sve to.

 

RAK

Ovaj petak ce biti dan kada cete moci da se posvetite sebi. Dakle  imajte na umu da vam moze biti lepo cak i ako ste slobodni. Vase srce zna najbolje sta je najbolje za vas i ponasajte se u skladu sa tim.  Znajte da je zivot jedan.

 

LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vrlo vazno da znate da vas voli jedan rak. Da je odan i iskren i da treba da mu date priliku. Vama bi ovaj petak mogao da bude sansa za novu ljubav. Mislite o tome.

 

 DEVICA

Bitno je da kazemo da ce ovaj petak biti prilika da se posvetite sebi. Da uzivate u onom sto imate. Zivot je samo jedan i nemojte da dozvolite da vam ga neko kroji. Imate prava da ga zivite po svojim pravilima.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2