Vreme je za tajne susrete, ali i da se rese neciji ljubavni problemi…

Vreme je za tajne susrete, ali i da se rese neciji ljubavni problemi…

3. Aprila 2024 0 By Dejana

 Moramo da kazemo da je doslo vreme da se nekome dese iznenadjenja. Bice onih koji ce moci da kazu da su konacno iskreno srecni.

 

 OVAN

Vreme je da se okrene kolo srece. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli.Posle niza suza cete napokon moci da kazete da ste i dobili ono do cega vam je stalo. Samo nemojte ocajavati jer se sve menja neocekivano.

 

BIK

Bice ovo dani tokom kojih cete uspeti u svojim namerama. Vreme je da i vi na polju posla i karijere napredujete. Vama je novac jako vazan i vi to nikada niste krili. Ljubav je vase drugo ime, ali novac je nesto za sta se zalazete.

 

BLIZANCI

Ljubav je ono sto vam jako nedostaje ali sada prosto nije vreme za emocije ma koliko da vi to zeleli. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu priliku ali sacekajte jos malo. Ma koliko da vam do nekoga bilo stalo, ovo nije pravo vreme.

 

RAK

Odlicno se osecate. Bice ovo dani za velike stvari. Bilo je i vreme da i vi dobijete srecu o kojoj ste mastali. Nemojte ocekivati cudo vec se ponasajte onako kako nalaze srce. Uz samo malo truda vam slede velika iznenadjenja.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

LAV

Morate znati sta je ono sto zelite. Postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Nemojte da dozvolite da vam neko prica kako cete ziveti. Uz samo malo srece cete biti znak koji ce uspeti u svojim namerama i planovima.

 

DEVICA

Vazno je da se ponasate u skladu sa svojim zeljama. Jednom raku ste jako vazni i dragi ali nemojte mu davati laznu nadu ako ne osecate isto. Cinite onako kako nalaze srce jer ono ne gresi. Srce je ovog puta u pravu. Mislite o tome.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2