Ciganski vikend ljubavni horoskop: Ovnu stiže čarolija, Raku tuga, dok će OVAJ znak biti iznenađen!

Ciganski vikend ljubavni horoskop: Ovnu stiže čarolija, Raku tuga, dok će OVAJ znak biti iznenađen!

4. Aprila 2024 0 By Leontin Leontin

 

VAGA

Drage vage, tokom vikenda ćete dobiti poruku od strane jedne osobe i vama će postati jasno da vas jedna osoba želi kraj sebe u vezi. Vama vikend donosi neočekivane trenutke koji bi mogli imati ozbiljan uticaj na vaš život.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, vas tokom vikenda očekuju dešavanja koja će vas iznenaditi i to na sjajan način. Ono što će vas pre svega iznenaditi biće ostvarenje jedne vaše želje. U ljubavi će vam se desiti nešto na šta vi već jako dugo vremena čekate.

STRELAC

Dragi strelci, vama vikend neće biti lep nego će vam biti jako težak. On vam donosi razna negativna dešavanja koja će vas iznenaditi. Vikend ljubavni ciganski horoskop otkriva da vam zaista neće biti apsolutno ni malo lako.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

JARAC

Dragi jarčevi, vama će vikend doneti preko potrebni mir. Vas tokom vikenda ne očekuju nikakvi problemi niti na jednom planu vašeg života, a vas posebno ne očekuu ljubavni problemi, dok ćete vi imati nekih manjih razloga za sreću.

VODOLIJA

Drage vodolije, vama će vikend doneti dešavanja koja će vam teško pasti. Vaš partner će učiniti nešto zaista veoma nepromišljeno i to vam se neće dopasti. Tokom vikenda vas ne očekuju nikakvi lepi trenuci nego vas očekuje tuga.

RIBE

Drage ribe, vas će nešto iznenaditi tokom vikenda, a vas će iznenaditi to što će jedna osoba učiniti nešto sa čim će vam pokazati da vas želi kraj sebe u vezi. Vikend vam donosi jako mnogo značajnih dešavanja i u to nema dileme.

Stranice: 1 2