Dnevni ljubavni horoskop za utorak:Sledi dan za velika desavanja!

Dnevni ljubavni horoskop za utorak:Sledi dan za velika desavanja!

4. Aprila 2024 0 By Dejana

 VAGA

Moze vam biti jako lepo cak i ako ste sami i slobodni. Mislite o tome. Neko je spreman da vam svoje emocije dokaze ali je stvar u tome sto je to osoba prema kojoj ne osecate isto. Cini se da cete joj slomiti srce.

 

 SKORPIJA

Vazno je da imate na umu da vas voli neko. Da postoji neko ko je spreman da se bori za vas i za vasu ljubav. Nemojte davati laznu nadu nikome. Zivot je samo jedan, bitno je da slusate svoje srce i idete u korak sa situacijom.

 

 STRELAC

Moramo da kazemo da je doslo vreme da dobijete ono o cemu ste mastali. Ljubav vam kuca na vrata i sve napokon dolazi na svoje. Nemojte odustajati od svojih zamisli i planova. Neko vas voli iznad svega.

 

 JARAC

Ljubomora vase voljene osobe vam je veliki problem. Vi ne mozete da shvatite zasto se ona tako ponasa. Odani ste joj i verni ali je jasno da vam ona ne veruje bas nista. U tim situacijama veza jako tesko uspe.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

VODOLIJA

Utorak ce vama doneti ljubomoru. Mnogo vam je stalo do jedne osobe i smeta vam svako ko je u njenoj blizini. Nemojte obecavati mnogo niti mnogo ocekivati. Bice ovo dani za promene i dani za ljubav kakvu niste ocekivali.

 RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme za srecu. Neko ste ko ce tek moci da kaze da je dobio ono o cemu masta. Samo slusajte svoje srce i pustite da vas  ono vodi. Ljubav je na korak od vas ovog puta.

Stranice: 1 2