Ljubavni vikend horoskop:Jednom znaku donosimo najlepse vesti!

Ljubavni vikend horoskop:Jednom znaku donosimo najlepse vesti!

4. Aprila 2024 0 By Dejana

 VAGA

Sjajno se osecate. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Sledi vam prilika da dodjete do svog cilja i sve ostalo je vrlo izvodljivo iako se vama sada tako ne cini. Mislite na sebe.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Sjajno cete biti raspolozeni kada je ovaj vikend u pitanju. Neko vas voli, i neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Bice ovo dani za emocije, i sve ostalo je na vama. Vikend moze da donese pregrst lepih desavanja.

 

 STRELAC

Odlicno se osecate, bice ovo vikend kada cete napokon moci da kazete da je neko dosao do svog cilja. Bitno je da ne obecavate mnogo, vec da uzivate u onome sto vec imate. Voljeni ste, neko je spreman da vvam na delu dokaze i pokaze svoje emocije.

 

 JARAC

Bice  ovo dani tokom kojih cete doci do svog cilja. Vazno je da razmislite o svemu. Samo nemojte obecavati cudo, niti ga ocekivati. Prepustite se i uzivajte u onome sto vec imate. Vikend ce biti jako zanimljiv, u to nema nimalo sumnje.

 

 VODOLIJA

Dolaze dani za srecu. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dosao do svog cilja. Slede vam trenuci za promene. Samo ostanite ono sto jeste i posvetite se sebi jer imate prava na to. Bice ovo trenuci za promene i imajte na umu da ce sve doci na svoje.

 

 RIBE

Konacno, vikend kada ce neke zelje da se ostvare. Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Ostanite posveceni sebi i uzivajte u nizu lepih desavanja koja vam donose naredna dva dana. Ostalo je na vama.

Stranice: 1 2