Ljubavni horoskop:Saznajte kojim znacima sledi period za srecu!

Ljubavni horoskop:Saznajte kojim znacima sledi period za srecu!

5. Aprila 2024 0 By Dejana

VAGA

Ljubav je  ono sto je vrlo vazno i ono sto vas odrzava u zivotu. Ali ljubav ce konacno biti na prvom mestu i upoznacete nekoga ko ce vas voleti na pravi nacin. Ucinite kako nalaze srce i znajte da cete tek moci da kazete da ste dobili ono sto vase srce zeli. Iznenadjenja slede.

 

SKORPIJA

Neko iz vase proslosti je i dalje u vasim mislima. Postoji neko ko je spreman da se bori za to da vas vrati u vas zivot, ali su velike sanse da nije ista osoba u pitanju. Jasno je da vas sada cekaju neke velike odluke i da morate da se zapitate sta je ono sto zelite. Bice ovo zanimljiv period.

 

STRELAC

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Da li ce doci do pomirenja to je samo na vama. Ali je bitno da znate da je ta osoba iskrena i da su njene namere iskrene. Bas kao i emocije. Period koji sledi donosi mnogo toga.

 

JARAC

Moguce je da ste sada spremni za novu ljubav. Da postoji neko ko je spreman i da se bori ažza vas. Nemojte ocekivati cudo ali znajte da cete, u slucaju da toj osobi date priliku, biti srecni. Sve ostalo je do vas.

 

VODOLIJA

Jako je vazno da znate da postoji neko ko je spreman da vam bude podrska. Neko ko je iskren i ko je spreman da se bori da vas vrati u svoj zivot. Ali bitno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite ma koliko da vi nekoga voleli. Mislite o tome jer je ovog puta sve mogzce.

 

RIBE

Jasno je da niste spremni za nove ljubavi. I to je u redu, ali nemojte nikome ni davati laznu nadu, Ovo je period kada ce za vas i nemoguce biti moguce. Nemojte ocekivati mnogo ali znajte da vam moze biti itekako lepo.

Stranice: 1 2