U narednih deset dana:Ovan donosi odluku,Bik dobija novu sansu…

U narednih deset dana:Ovan donosi odluku,Bik dobija novu sansu…

5. Aprila 2024 0 By Dejana

Dragi nasi, pred vama je horoskop za naredne dane.

 

 OVAN

U narednih deset dana cete uspeti u ostvarenju nekih zelja. Moramo da kazemo da nema sumnje da ce neko moci da kaze da je uspeo da dobije ono sto je zeleo. Sada sve dolazi na svoje. Mozda vas cekaju neke velike odluke.

 

BIK

Moramo da naglasimo da cete u narednih deset dana dobiti ono sto zelite. Ali morate da donesete neke velike odluke. Vazno je da se zapitate sta zelite. Neko je spreman da vam da jos jednu sansu.

 

BLIZANCI

Vazno je da znate sta je ono sto zelite. Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. U narednih deset dana cete dobiti ono sto zelite i imajte na umu da sada sve dolazi na svoje. Bice ovo zanimljiv period.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RAK

Konacno cete uspeti u svemu sto naumite. Ovo je odlican period za vas. U narednih deset dana ce doci do toga da vam se ostvari jedna velika zelja. Cinjenica je da postoji neko na koga mozete da se oslonite. Razmislite o tome.

 

 LAV

Vazno je da znate da je jednom lavu stalo do vas. Da je iskren i predan.Ako sa njim zelite nesto vise od prijateljstva onda treba da znate da nema nimalo sumnje da je sada pravo vreme za to. Mislite o tome.

 

 DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da cete u narednih deset dana dobiti ono sto zelite. Postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam svoju emociju dokaze na delu. Bice ovo zanimljiv period.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2