Ljubav tokom sledece sedmice:Nekim znacima sledi veliko pomirenje!

Ljubav tokom sledece sedmice:Nekim znacima sledi veliko pomirenje!

12. Aprila 2024 0 By Dejana

 VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme za promene. Postoji neko ko vas voli iskreno i iznad svega. Ucinite kako nalaze srce i znajte da nema sumnje da ce sve biti moguce u danima koji su pred nama.

 

SKORPIJA

Imajte na umu da je pitanje vase srece sada u vasim rukama. Da je sve sada samo na vama. Ovo je odlican period za vas i spoznacete neciju pravu emociju. Itekako postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam to na delu dokaze.

 

STRELAC

Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Ostalo je sve na vama. Moze vam biti lepo cak i ako ste sada sami i slobodni. Postoji neko ko vas voli iskreno, nesebicno i kome ste na prvom mestu.  Mozete itekako biti srecni.

 

 JARAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je jednom lavu stalo do vas. Da je odan, iskren, da mu je iskreno stalo. Sve ostalo je samo na vama. Moze vam biti lepo cak i ako ste sada sami i slobodni ali on je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu.

 

 VODOLIJA

Nemojte odustajati od onog sto zelite. Cinite onako kako nalaze vase srce i znajte da ce sve doci na svoje. Postoji neko ko je itekako spreman da se bori za vas i za vasu ljubav. Samo je pitanje da li vi zelite isto sto i ta osoba.

 

 RIBE

Konacno su pred vama dani za promene. Postoji neko iz vase proslosti ko vas voli iskreno i iznad svega. Samo cinite onako kako nalaze srce jer cete u tom slucaju moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je zapravo i stalo.

Stranice: 1 2