Karmicka veza:Ove znakove zodijaka bas nista ne moze da rastavi!

Karmicka veza:Ove znakove zodijaka bas nista ne moze da rastavi!

14. Aprila 2024 0 By Dejana

 Postoje neke veze i neke ljubavi koje bas nikada ne mogu da se zavrse. Koje su jace od svega…

 

 OVAN I LAV

Vatreni znaci zodijaka. Oni su posebni sami po sebi. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da je ovo ljubavni par koji se iskreno voli. Istina je i to da su njihovi karakteri jako teski. I ovan i lav su navikli da teraju po svome i da bude onako kako oni licno zele.

Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da kada su zajedno oni prosto umeju da nadju kompromis. I ovan je neko ko tacno zna sta hoce, dok lav zna i kako da to dobije.

Retko se desi da se ova dva znaka zavole ali kada se to desi to postaje ljubav koja je za pozeleti i to je najveca moguca istina. Ne moze niko da se meri sa emocijama koje mogu da se pojave izmedju ova dva  znaka zodijaka i to je najveca moguca istina.

Oni mogu da raskinu i da krenu dalje ali je sudjeno da njihova prica ima nastavak i to je najveca moguca istina.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

   VODOLIJA  I BIK

Teski karakteri. Oba znaka umeju da budu jako uporni kada nesto naume. To je ono sto moramo da kazemo. Vazno je da naglasimo da su ovo znaci koji su spremni da se izbore da dobiju ono sto su zeleli.

Imajte na umu da nema nimalo sumnje da je karmicka veza izmedju ova dva znaka takva da bas nista na svetu ne moze da je unisti.

No, isto tako moramo da pomenemo da je veliki problem kod ovog ljubavnog para to sto cesto drugi ljudi zele da se mesaju i petljaju. To je ono sto je izvesno. I tek onda kada odluce da se bore jedno za drugo, tek onda kada odluce da prestanu da mare za tudja misljenja, ova dva znaka ce moci da kazu da su srecna. I to je najveca istina.

Karmicka veza izmedju vodolije i bika je takva da je ova ljubav samo za pozeleti i to je najveca moguca istina. Mislite o tome.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2