Patice zbog bivse ljubavi:Ovi znaci ce na bolan nacin saznati istinu!

Patice zbog bivse ljubavi:Ovi znaci ce na bolan nacin saznati istinu!

15. Aprila 2024 0 By Dejana

Dragi nasi,ako ste rodjeni u ovim znacima,znajte da vam jedino ostaje da budete jaki. Vi ste neko ko ce patiti zbog ljubavi.

 

RAK

I dalje mislite o bivsoj ljubavi. Neko ste ko jako tesko zavoli, ali kada se to desi, vi volite do kraja, najjace sto mozete. To je ono sto moramo da kazemo. Sada vam sledi jako tezak period. Dali ste svoje srce nekome ko ne zna da vas voli. Zapravo, ne samo vas, vec nikoga na svetu osim sebe. To je ono sto moramo da kazemo.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Zbog bivse ljubavi cete jako patiti. Vi i dalje u svojoj dusi mastate o tome da se sa njom pomirite ali do toga nece doci. Ma koliko da vi to zeleli morate da imate na umu da je doslo vreme da se posvetite sebi i da svemu sto je iza vas, zaista okrenete ledja.

Vi i dalje mastate o tome da se ta osoba promeni. Da vasa bivsa ljubavi shvati koliko vi vredite. Da pozeli da se promeni  samo zbog vas, ali vi kao da ne vidite da uporno zivite u laznoj nadi. To sto vi zelite se nece desiti.

Mozda cete patiti zbog ljubavi zato sto cete saznati da je vas bivsi partner krenuo dalje. Da mozda sada ima nekoga kraj vas, a to je svakako nesto sto ce vama slomiti srce. Upravo zato morate da krenete dalje, da ono sto je u proslosti ostavite u proslosti, samo u tom slucaju cete moci da kazete da ste konacno srecni.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2