Bolne odluke slede:Ovim znacima sledi period kada ce patiti!

Bolne odluke slede:Ovim znacima sledi period kada ce patiti!

17. Aprila 2024 0 By Dejana

 

  VODOLIJA

Drage vodolije, nimalo vam nece biti lako u danima koji su pred nama.To je ono sto moramo da kazemo.

Doslo je vreme da spoznate neke bolne stvari. Da saznate da osoba do koje vam je stalo nije iskrena. Ako ste sada u vezi velike su sanse da cete biti razocarani i da ce vam srce biti slomljeno.

To je ono sto moramo da kazemo. Uskoro cete shvatiti da ste pogresili i mozda cete se osecati razocarano i povredjeno ali prosto vam ne ostaje nista drugo osim da iz svega izadjete kao pobednik.

Vazno je da donesete  neke odluke. Da se uverite u to da postoji neko ko je iskren, neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokazuje iz dana u dan. Jer sada kada vam slede bolne odluke i razocarenja doci ce do toga da i spoznate ko je osoba koja je oduvek tu. Kojoj je do vas iskreno stalo. Ako joj date sansu… Itekako je jasno da cete moci da kazete da ste srecni.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RIBE

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ce doci period za promene. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je razocaran, i koga cekaju teski dani i bolne odluke. Ali, isto tako, vi ste jaci nego sto mislite. I to je ono sto moramo da kazemo. Sada su pred vama dani za razocarenja ali posle svake kise dodje Sunce. Tako ce ibit i u vasem slucaju. I znajte da uvek posle kise dodje Sunce i da samo treba da se fokusirate na to da iz svega izadjete jos jaci.

Ovo je period kada cete moci da kazete da vam je krenulo na svim poljima i nemojte odustajati od svojih zamisli i planova. Nemojte zaboraviti da je vazno da znate da budete najjaci onda kada je najteze jer od vas zavisi mnogo toga.

Stranice: 1 2