Ciganski ljubavni vikend horoskop: Vage će imati mnogo briga, dok OVIM znacima stižu samo sjajni trenuci!

Ciganski ljubavni vikend horoskop: Vage će imati mnogo briga, dok OVIM znacima stižu samo sjajni trenuci!

18. Aprila 2024 0 By Leontin Leontin

 

VAGA

Drage vage, vama dolaze brojne brige tokom vikenda. Desiće vam se neke stvari u ljubavi sa kojima ni malo nećete moći da budete zadovoljni. Tokom vikenda ćete zaista osećati jako veliku nervozu. Neće vam se dešavati preterano lepe stvari.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, vama vikend u ljubavi ne donosi ništa loše. Vama će vikend doneti samo mnogo toga pozitivnog i veoma lepog. Ciganski vikend ljubavni horoskop otkriva da vam stižu trenuci na koje vi već jako dugo vremena čekate.

STRELAC

Dragi strelci, samo nervoza i to velika vas očekuje tokom vikenda. Vama vikend donosi dešavanja zbog kojih ćete zaista biti veoma nervozni. Ono u šta nema dileme jeste u to da vam se neće dopasti ono što vam stiže.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

JARAC

Dragi jarčevi, vama će vikend doneti mnogo toga dobrog. On će vam doneti sjajne trenutke na planu ljubavi vašeg života koji će vas oduševiti. Vama tokom vikenda ništa neće moći da pokvari raspoloženje i u to nema dileme.

VODOLIJA

Drage vodolije, vikend će vam doneti tugu i to ozbiljnu. Ona vas očekuje zbog postupaka vašeg partnera. Vaša voljena osoba će učiniti neke nepromišljene postupke sa kojima će vas bez bilo kakve dileme jako mnogo razočarati.

RIBE

Drage ribe, vama vikend ne donosi probleme nego vam donosi radost. Vas u ljubavi čeka niz lepih trenutaka i vi ćete biti prelepo raspoloženi. Zaista će vam se jako mnogo dopasti sve ono što će vam se dešavati tokom vikenda.

Stranice: 1 2