Nepogresiv test licnosti:Izaberi jedan smajlic i saznaj nesto o sebi!

Nepogresiv test licnosti:Izaberi jedan smajlic i saznaj nesto o sebi!

18. Aprila 2024 0 By Dejana

 

 AKO STE IZABRALI DRUGI SMAJLIC

Vi ste osoba koja moze da podnese mnogo toga. Jasno je da vas zivot nikada nije bio lak ali ste osoba koja tacno zna sta je ono sto zeli i u to nema nimalo sumnje.

Neko ste ko nadje nacina da se izbori za svoje zelje i neko ko ima snage da bude jak cak i kada vam se sve ladje ruse.

Moramo da kazemo da ste vi osoba koja tacno zna sta zeli od svog zivota i to je velika istina. No, osoba ste koja je ponosna na sebe, i osoba koja moze mnogima da posluzi za primer. Ljubav vam je jako vazna ali je jasno da nikada ne ostajete tamo gde vam nije lepo. Sve dok su ljudi prema vama fer, vi cete biti jos bolji prema njima. Ali, ako vam neko slomi srce… Vi cete itekako biti u stanju toj osobi da uzvratite milo za drago.

Vazno je da kazemo da ne pocinjete prvi svadju. Ali, isto tako, da znate da se branite.

 

AKO STE IZABRALI TRECI SMAJLIC

Oni koji su izabrali ovaj smajlic su osobe koje imaju divnu dusu. Volite kao niko na svetu i u to nema nimalo sumnje. Emocije su vam jako naglasene. Vi ne mozete da zamislite svoj zivot bez ljubavi.

Sve dok ste voljeni, vi ste srecni.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

No, jako ste predani i karijeri. Osoba ste koja se ne libi nijednog posla sve dok je on castan i posten. Vi nemate problem da isprljate svoje ruke, ali vam je obraz vecito cist.

Imate petlju da kazete istinu. Cak i kada znate da ce ta istina nekome da slomi srce. Osoba ste koja je rodjena za to da mnogima oko sebe sluzi za primer.

Stranice: 1 2