Skorpiji se javlja ljubav iz proslosti, Rak konacno dobija sansu da ostvari zelje!

Skorpiji se javlja ljubav iz proslosti, Rak konacno dobija sansu da ostvari zelje!

18. Aprila 2024 0 By Dejana

 VAGA

Ono sto je vazno da znate jeste da je doslo vreme da vam krene na bolje. Upoznacete nekoga ko ce biti u stanju da vas voli na pravi nacin. Dakle, nebo ce biti na vasoj strani i ako ce neko moci da kaze da je srecan, to cete biti vi.

 

 SKORPIJA

Konacno je doslo vreme za promene. Vi cete u danima koji su pred nama iskreno uzivati. Sledi vam pomirenje sa nekim iz vase proslosti. Vi znate da li je to ono sto zelite, da li je to ono sto vam za srecu treba. Nemojte obecavati mnogo…

 

STRELAC

Uskoro ce doci do toga da vam se okrene kolo srece. Upoznacete nekoga ko ce biti u stanju da vas voli na pravi nacin. Vrlo je moguce cak i da ce to biti ljubav na prvi pogled. Uzivajte u svemu sto sledi, neka vase srce odluci sta je ono sto mu treba.

 

JARAC

Neko ce vas izdati. Istina je da vam nece biti lako, ali vi ste znak koji je jaci nego sto deluje. Morate imati na umu da nisu svi dobri, iskreni  i verni kao vi. To znaci da ce neki pripadnici vaseg znaka biti i izdani u danima pred nama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

VODOLIJA

Ovo je vas srecan period. Uzivacete u danima koji slede. Pre svega ce vam krenuti na polju emocija. Neki od vas ce mozda cak i krenuti ka poljima proslosti. Ne kazemo da tek tako treba nekome da date jos jednu sansu ali je jasno da ta osoba iskreno zeli jos jednu priliku.

 

RIBE

Ovo je period kada morate da donesete neke odluke. Ali, ono sto je bitno da kazemo jeste da ne treba da prastate onima koji su vam vec jednom slomili srce. Ma koliko da vam bilo stalo, ostavite ljude iz proslosti tamo gde oni i pripadaju.

Stranice: 1 2