Ljubav i carolija:Neki zodijaci ce moci da kazu da im se zelja ostvarila!

Ljubav i carolija:Neki zodijaci ce moci da kazu da im se zelja ostvarila!

19. Aprila 2024 0 By Dejana

Dragi nasi,ovo je horoskop za ljubav za naredni period.

 

OVAN

Vi ste znak kojem je ljubav jako vazna. Zeljni ste da imate nekoga ko ce vas voleti, nekoga ko ce vas razumeti, nekoga ko ce vam biti oslonac, podrska, rame za plakanje. Ali, sada nije pravo vreme da takvu osobu i upoznate.

 

BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme za iznenadjenja. Doci ce do toga da upoznate nekoga ko ce vas voleti, nekoga ko ce biti spreman da se bori za vas i ko ce znati da vas osvoji. Sve ostalo je na vama, uzivajte u danima koji slede.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BLIZANCI

Ljubav je ono sto vam nedostaje. Ali, ljubav vama i sledi. Vi cete uskoro upoznati nekoga ko ce biti u stanju da se bori za vas. Ta osoba ce biti ono o cemu ste mastali, i vazno je da imate na umu da ce sve biti moguce. Ovo mozen da bude i period za pomirenja.

 

RAK

Konacno su pred vama dani za promene. To je ono sto moramo da kazmo. Velike su sanse da cete konacno upoznati nekoga ko ce biti u stanju da vas voli na pravi nacin. Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.

 

LAV

Moramo da kazemo da je doslo vreme za divne stvari, za srecu i osmeh. Konacno cete upoznati nekoga ko ce biti spreman da vas voli na pravi nacin. Dakle moguce je da ce u vas zivot uci osoba koja ce moci da vam uzvrati istom merom.

 

DEVICA

Ono sto je vazno da kazemo jeste da je doslo vreme da se zelje ostvare. Znak ste kojem sledi niz divnih desavanja ali i prava ljubav. Vi ste zeljni toga da imate nekoga ko ce vas voleti i na koga cete moci da se oslonite.  To ce se i desiti.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2