Oni su posebni,lepi,pametni i neodoljivi:Ovim znacima se ne moze odoleti!

Oni su posebni,lepi,pametni i neodoljivi:Ovim znacima se ne moze odoleti!

21. Aprila 2024 0 By Dejana

 

SKORPIJA

Mocna skorpija. Znak koji zna sta je ono sto zeli i koji ume da se ponasa u skladu sa tim. Kada se zaljubi skorpija ce dati sve od sebe i to je cinjenica. Ali, vazno  je da kazemo da je ovo neko ko ce odlicno znati kada je vreme da se posveti necemu, da se za nesto bori, a kada je vreme da se okrene i ode

Skorpije znaju sta zele ali one bas nikada ne ostaju tamo gde nisu cenjene i postovane. Mnogi bi sve dali da imaju kraj sebe osobu rodjenu u ovom znaku ali je najveca moguca istina da su ovo osobe koje tacno znaju kada je vreme da se nekome posvete, a kada da se okrenu i odu, ma koliko da nekoga voleli. I to je ono sto je najvaznije od svega.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Skorpije su osobe na koje se uvek mogu osloniti oni koje vole. Ali, isto tako skorpija ocekuje i zauzvrat. Kada neko ne ume da je ceni, skorpija ce biti znak koji ce otici, cak i ako voli najvise na celom svetu. Ona je posebna, ali nije naivna. U ljubavi ovom znaku bas niko ne moze da odoli jer ona ima ono nesto. Tu neku silnu ljubav, nesto posebno, nesto po cemu se razlikuje od svih.

Ona je dobar covek ali nije naivna budala sa kojom bilo ko na svetu moze kako hoce.

Njoj niko ne moze da odoli jer ono sto skorpija moze, o tome drugi samo sanjaju.

Stranice: 1 2