Jednom ce sva tvoja tuga proci,a ti ces biti srecna i voljena,kako si oduvek zelela!

Jednom ce sva tvoja tuga proci,a ti ces biti srecna i voljena,kako si oduvek zelela!

23. Aprila 2024 0 By Dejana

Sada ti nije lako,sada patis…Ali, jednom ce sva tvoja tuga proci, a ti ces konacno moci da kazes da si dobila ono do cega ti je stalo..

 

Jednom ce sve ovo biti iza tebe. A  ti ces moci konacno da kazes da si pronasla onog koji te voli na pravi nacin. Prolila si more suza i ti si zena koja je oduvek vise od svega volela one koji nikada nisu znali da tebe vole na pravi nacin. Ali, proci ce, to je ono sto moras da znas.

Jednom ce sve ovo biti iza tebe, a ti napokon srecna, nasmejana, voljena, i sve sto ide uz to. Jednom ces moci da kazes da je proslo sve lose, i da je konacno osmeh tu. Osmeh koji su oduvek zelela da imas. Osmeh koji si zapravo zelela i zasluzila.

Dugo si cekala na to. Da se desi prava ljubav, da upoznas nekoga ko ce te voleti iznad svega i ko ce ti biti oslonac i podrska i rame za plakanje i jos mnogo toga. Jednom ces pronaci nekoga ko ce doci u tvoj zivot sa namerom da u njemu ostane i bice iskren.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Mozda ces morati jos dugo da cekas na to, mozda mislis da ti sada nije sudjeno ali treba da znas da ce sve doci na svoje. Samo je vazno da ti naucis da prepoznas lose ljude. Da ih razlikujes od onih koji su dobri.

Nekome ces biti vazna na pravi nacin, bas onako kako si oduvek zelela i htela da budes i u to nema nimalo sumnje. Mozda se to nece desiti za dan ili dva…. Ali kada jednom dodje muskarac koji ce te voleti svim srcem onda ces znati da je vredelo.

Ovo je za tebe, za zenu koja jedino na svetu zeli da bude voljena i da voli jer si tako dugo cekala na to da sada mislis da se nikada sreca i nece desiti, ali hoce.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2