Ciganski ljubavni vikend horoskop: Prošlost se vraća OVOM znaku, dok će Ribe biti nervozne!

Ciganski ljubavni vikend horoskop: Prošlost se vraća OVOM znaku, dok će Ribe biti nervozne!

24. Aprila 2024 0 By Leontin Leontin

Ciganski ljubavni vikend horoskop otkriva Ribama da im stižu razlozi za nervozu…

OVAN

Dragi ovnovi, vikend vam donosi nesuglasice sa vašim partnerom i to brojne. Vi i vaša voljena osoba se nećete dobro slagati i zbog toga vaša veza neće funkcionisati onako kako bi to trebala da čini. Vikend vam neće ispuniti očekivanja.

BIK

Dragi bikovi, vama će vikend doneti mnogo problema i briga. Vama problemi i brige dolaze zbog brojnih loših dešavanja, a vama će posebno teško pasti ono što vas očekuje u ljubavi i zbog toga ćete biti pod velikim stresom.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vikend ciganski ljubavni horoskop vas upozorava. Nažalost, vaš partner će poverovati u jednu laž o vama i vama neće biti lako da ga urazumite. Vi vikend zaista nećete provesti u lepom raspoloženju. Nervoza vam stiže.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vi ćete tokom vikenda imati tako mnogo razloga za veliki optimizam. Očekuju vas dešavanja u ljubavi koja će vam vratiti osmeh na lice. Ono u šta nema dileme jeste u to da će vam se dopasti ono što vam uskoro dolazi.

LAV

Dragi lavovi, vama će vikend biti jako težak. On vam donosi dešavanja zbog kojih ćete biti pod jako velikim stresom, a vama se posebno neće dopasti ono što vam stiže u ljubavi. Vas u ljubavi čeka nešto zaista jako negativno.

DEVICA

Drage device, vikend će vam doneti poruku od strane vašeg bivšeg partnera. Ta osoba će vam poslati poruku i vama će to predstavljati dokaz da vas ona nije uspela zaboraviti. Vas toom vikenda očekuju dešavanja koja će vas iznenaditi.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2