Horoskop za sam kraj meseca: Biku stiže prilika, Lavu radost, dok će OVAJ znak biti jako razočaran!

Horoskop za sam kraj meseca: Biku stiže prilika, Lavu radost, dok će OVAJ znak biti jako razočaran!

25. Aprila 2024 0 By Leontin Leontin

 

VAGA

Drage vage, vama će period do kraja meseca doneti izdaju od strane jedne osobe. Jedna osoba će učiniti nešto čemu se vi sada ni malo ne možete nadati. Nažalost, stižu vam dešavanja zbog kojih ćete imati mnogo razloga za tugu.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, horoskop za sam kraj meseca otkriva da ćete biti jako srećni. Očekuju vas trenuci koji će vam ostati u sjajnom sećanju. Vama će se na kraju meseca dešavati stvari zbog kojih ćete imati tako mnogo razloga za optimizam.

STRELAC

Dragi strelci, jedna osoba će vas izdati u periodu do kraja meseca. Vama dolaze dešavanja koja će vaš život učiniti težim. Nažalost, osoba o kojoj vi sada imate najbolje moguće mišljenje će učiniti nešto jako negativno i loše.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

JARAC

Dragi jarčevi, horoskop za sam kraj meseca otkriva da ćete imati priliku da vratite vašu vezu na pravi put. Vama će se desiti neke veoma lepe stvari na planu ljubavi vašeg života koje će vas bez bilo kakve dileme jako mnogo iznenaditi.

VODOLIJA

Drage vodolije, uskoro vam dolaze dešavanja zbog kojih ćete imati razloga za sreću. Vama kraj meseca ne donosi ništa negativno niti loše. Ono u šta nema dileme jeste u to da ćete imati osećaj da je za vas sve moguće i lako dostižno.

RIBE

Drage ribe, mesec vam se neće završiti na lep nego će vam se završiti na loš način. Vas na kraju meseca čekaju dešavanja sa kojima nećete moći lako da izađete na kraj. Nažalost, vama će se desiti jako mnogo negativnih stvari.

Stranice: 1 2