Nedeljni ciganski horoskop: Raku se pruža prilika, Devici stižu teški dani, dok će OVAJ znak dobiti radost!

Nedeljni ciganski horoskop: Raku se pruža prilika, Devici stižu teški dani, dok će OVAJ znak dobiti radost!

26. Aprila 2024 0 By Leontin Leontin

Nedeljni ciganski horoskop loše vesti donosi Devicama…

OVAN

Dragi ovnovi, naredna nedelja vam donosi brige i to zbog toga što će neke osobe učiniti postupke sa kojima će vam stvoriti ozbiljnu štetu. Nažalost, neke osobe će iskoristiti vašu dobrotu protiv vas i zbog toga vam neće biti ni malo lako.

BIK

Dragi bikovi, vama će naredna nedelja doneti novac. Stiže vam novčani dobitak zbog kojeg ćete imati mnogo razloga za veliki optimizam. Vi ćete tokom naredne nedelje moći da se opustite i da uživate u jako velikoj količini sreće.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama naredna nedelja ne donosi ništa dobro. Ona vam donosi samo probleme i to brojne. Nažalost, vas tokom naredne nedelje očekuju problemi zbog kojih ćete imati jako mnogo razloga za onu najveću tugu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vama će naredna nedelja doneti mnogo razloga za optimizam. Ona će vam doneti dešavanja zbog kojih ćete biti divno raspoloženi. Nema dileme da će vam se dopasti sve ono što će vam se vrlo uskoro desiti, a vas će najviše oduševiti jedna izvanredna prilika. Međutim, vi ćete moći da sačekate i da vidite sami o čemu je tačno reč.

LAV

Dragi lavovi, tokom naredne nedelje ćete imati kako briga, tako i problema. Vama će se dešavati stvari zbog kojih će vaš život postati mnogo teži. Nema dileme da vam dolaze dešavanja na koja vi sada ni malo ne možete računati.

DEVICA

Drage device, veoma negativna dešavanja u ljubavi vam stižu tokom naredne nedelje i vama neće biti lako da izađete na kraj sa njima. Naredna nedelja vam prosto neće biti lepa nego će vam biti teška. Ona vam ne donosi željene trenutke.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2