Mali horoskop za maj:Nekome sledi najlepsi mesec ikada!

Mali horoskop za maj:Nekome sledi najlepsi mesec ikada!

27. Aprila 2024 0 By Dejana

 VAGA

Konacno je doslo vreme za promene. Dani za ljubav. Dani za emocije. Maj moze da donese sve o cemu ste mastali. Nemojte se vracati nekome iz proslosti, ta osoba nije vredna toga. Krenite dalje.

 

SKORPIJA

Bice ovo dani za velike stvari. Ako ce neko moci da kaze da je dobio ono do cega mu je stalo onda ste to vi. Upoznacete nekoga ko bi vasem zivotu mogao dati novi smisao. Ali, nemojte gledati u proslost.

 

 STRELAC

Ono sto je vrlo vazno da znate jeste da ce ovo biti dani za ljubav. Dani za emocije. Nemojte ocekivati cudo, posvetite se sebi i krenite dalje. Itekako je moguce da cete uspeti u svemu sto naumite. Itekako je vazno da znate sta zelite.

 

 JARAC

Ponuda koju cete dobiti u maju za vas ce doneti mnogo dilema. Vi cete morati da donesete odluku da li da slusate svoje srce, ili svoj razum. Bilo kako bilo, nece vam biti nimalo lako u mesecu koji je pred nama.

 

 VODOLIJA

Ovo je prilika za srecu. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono do cega mu je stalo. Vazno je da znate ko je osoba prema kojoj gajite emocije. Bice ovo jako zanimljiv period. Iznenadjenja mogu da uslede.

 

 RIBE

Maj donosi promene. Vi ste znak koji ce uspeti u onome sto naumi. Delujete mirno, povuceno, ali ste itekako hrabri. Vi ste zapravo znak koji moze sve sto pozeli, vase drugo ime  je ljubav, a sada silno zelite da nekoga usrecite.

Stranice: 1 2