Zeni koja je zeljna ljubavi, kojoj je bivsi i dalje u srcu i mislima…

Zeni koja je zeljna ljubavi, kojoj je bivsi i dalje u srcu i mislima…

1. Mai 2024 0 Von Dejana

 Znam kako ti je, jer sam i ja nekada bila na tvom mestu. Nekada, i meni je neko bio vazniji od svega, kao sto je tebi sada on…

 

Zeni, koja voli nekoga iznad svega. Zeni, koja je dala svoje srce nekome ko nikada nece umeti da voli onako kako ona zeli i zasluzuje. Zeni kojoj je i dalje u srcu i u mislima bivsi, koji je sve, samo ne pravi za nju. Jer, ta zena sada pati i sada misli da joj sreca nikada nece biti sudjena…  Ali je prava istina drugacija. Doci ce i za tebe pravi, ali da bi dosao pravi prvo moras da zaboravis onog ko je bio i ostao samo pogresni.

Sada ti nije lako. Zelis da volis, zelis da si srecna, zelis da vratis vreme. Ma sve bi na svetu uradila samo da to mozes, ali treba da znas, ne vraca se vreme. Niti je on zasluzio tvoju toliko veliku ljubav i tvoj trud… Tvoje prastanje i zalaganje i cekanje da neko shvati koliko ti zapravo vredis.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Sada ti nije lako jer i dalje mislis na nekog ko je prosli deo tvog zivota, a nije vredan nicega, osim da krenes dalje, i da zaboravis da postoji.

Ovo je tekst zeni koja je zeljna emocija, i zeni koja je iskrena u svojim namerama i planovima. Ali, i zeni koja nikako da nauci da sebe ceni dovoljno da ode od onih koji ne znaju da je vole na nacin  na koji ona zeli i zasluzuje… Ovo je tekst zeni koja ima dusu, ali i zeni cija je upravo ta dusa slomljena i razocarana. Jer je nekoga volela ko nikada nece umeti da voli nju na pravi nacin…

 

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2