Ljubavni horoskop za petak :Lava ocekuje nesto neocekivano, Skorpiju prati sreca zvezda!

Ljubavni horoskop za petak :Lava ocekuje nesto neocekivano, Skorpiju prati sreca zvezda!

2. Maja 2024 0 By Luca

OVAN

Dragi ovnovi vi mnoge stvari cinite zarad srece voljene osobe koje vam ne odgovaraju. Vi se zaista trudite da usrecite voljenu osobu, medjutim problem je u tome sto vasa voljena osoba nista ne ume da ceni. Ona kao da smatra da ste vi duzni sve to da cinite.

BIK

Dragi bikovi u poslednje vreme vodite racuna o svemu sem o vasem zdravlju. Vi dopustate nekim osobama da vam stvaraju nervozu i upravo ste zbog toga veoma cesto pod stresom. Morate shvatiti da je zdravlje najvaznije i morate mnogo vise racuna povesti o vasem zdravlju.

BLIZANCI

Dragi blizanci zapostavili ste voljenu osobi u njenu srecu i zbog toga je ona tuzna. Vasa voljena osoba bi ucinila sve za vas, medjutim njoj nije lako sa vama u vezi. Potrebno je da izdvojite mnogo vise vremena za voljenu osobu i trebate je pokusati usreciti posto to ona zaista zasluzuje.

RAK

Dragi rakovi danas vas ocekuju neka desavanja koja ce vam stvoriti veliku nervozu. Na poslu vas ocekuje veliki broj problema, a na planu ljubavi vas ocekuje rasprava sa voljenom osobom. Pred vama je dan koji vam sigurno nece ispuniti ocekivanja.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

LAV

 

Dragi lavovi danas vas ocekuje nesto posebno i neocekivano. Naime, danas cete sresti jednu osobu i ta osoba ce se zaljubiti u vas u trenutku. Ta osoba ce vas pozeleti kraj sebe i upravo ce ta osoba, posle toga vremenom, pokusavati na sve nacine da uspostavi kontakt sa vama.

DEVICA

Drage device odluke donosite na brzinu, vi odluke donosite vodjene osecanjima, a to vam samo probleme moze stvoriti. Morate o svemu dobro razmisliti i ne smete dozvoliti da vas kroz zivot vodi srce kao sto je to slucaj sada jer ako se nastavite ponasati slicno onda se ne mozete nicemu dobrom nadati.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2