Vreme je za  velike odluke: Evo kome ce vikend obeleziti dileme i  nedoumice!

Vreme je za velike odluke: Evo kome ce vikend obeleziti dileme i nedoumice!

2. Maja 2024 0 By Luca

  Vikend horoskop. Istina o tome sta vas ocekuje u naredna dva dana.

 

 OVAN

Ovog vikenda vi  treba da se zapitate sta je ono sto zelite kada je ljubav u  pitanju. Cini se da ste svoje srce dali nekome ko ne zna da cuva ono sto ima sa vama i pored vas. Razmislite da li vredi.

 BIK

Moramo da kazemo da vam je jako stalo do jedne vage. Ona je prema vama iskrena i emocije koje oseca  su iste takve. Ako joj date priliku izvesno je da pri tome  necete  zazaliti.  Cuda se itekako desavaju.

 

 BLIZANCI

Treba da kazemo da  ste vi neko ko ce ovog  vikenda morati da donese neke velike odluke.  Mozda ste planirali da se odmorite ali se to prosto nece i ne moze desiti.

Razmislite o svojim potezima i ciljevima.

 RAK

Sve dolazi na svoje.  Vama je polako ali sigurno jasno da je jednom lavu stalo do vas i  polako mu dopustate da vam pridje.

Povredjeni ste i dalje ali ste  spremniji za promene. To moramo da naglasimo.

 

 LAV

Ono sto   je vrlo vazno da kazemo jeste da  treba da znate da vas voli jedan ovan. Ako bi ste mu dali sansu mogli bi ste poceti  jedan novi zivot kada je on u pitanju. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da su cuda vec moguca.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Ovog vikenda vi cete imati problema sa ljubomorom. To je zato sto zelite da je vasa voljena osoba stalno uz vas. Nije da ona to ne zeli ali joj posao ne  dopusta. Preterujete sa sumnjama u nju jer je izvesno da vam je iskrena i verna.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2